Uitbetalingen Zerospel

Verschillende roulette systemen zijn door de jaren heen uitgebreid uitgeprobeerd. Het zerospel is wellicht één van de interessantste systemen, ondanks het feit dat ze zich richt op slechts een zeer beperkte reeks getallen uit het speelveld van roulette. De uitbetalingen zerospel vormen bij veel spelers één van de belangrijkste redenen om er voor te kiezen om gebruik te maken van deze strategie. De uitbetalingen zerospel zijn zo hoog dat ze er voor kunnen zorgen dat je in één klap een fantastisch groot bedrag bij elkaar kan spelen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je nog op zoek naar een interessant systeem om toe te passen tijdens het spelen van roulette? In dat geval laten we je graag kennismaken met het zerospel en de uitbetalingen die er aan zijn verbonden.

image_2

Waarom splitsen op de verschillende getallen?

De eerste vraag die veel spelers zich stellen bij het evalueren van het zerospel is waarom er nu precies voor wordt gekozen om de inzet te splitsen over de getallen 0, 3, 12, 15, 32 en 35. In principe hoeft dit helemaal niet, je zou er ook voor kunnen kiezen om op al deze getallen dezelfde inzet te plaatsen, ware het niet dat je dan bij het uitblijven van winst na enkele speelrondes reeds met een aanzienlijk verlies wordt geconfronteerd. Bovendien zal je dan ook heel wat winstbeurten nodig hebben vooraleer je voorgaande verliezen kunnen worden rechtgezet. Het splitsen van de inzet tussen de verschillende getallen met 26 als enige uitzondering is dan ook een cruciaal onderdeel voor het welslagen van het zerospel bij online roulette. Je kan hier als speler dus weliswaar van afwijken, maar we raden het je zeker niet aan.

Eén enkelvoudige, directe inzet op 26

Waarom wordt er dan precies voor gekozen om op het getal 26 toch een directe weddenschap te plaatsen? Om dat dit getal uiteraard op een bepaald ogenblik een keer moet vallen en ze dan zorgt voor een directe uitbetaling die dubbel zo hoog ligt in vergelijking met de andere getallen die deel uitmaken van de reeks. Met andere woorden, zelfs wanneer je verschillende rondes na elkaar verliest kan een winst op het getal 26 er voor zorgen dat je meteen een groot aantal van de voorgaande verliesbeurten goed maakt. Let op, omwille van het feit dat je eveneens het risico loopt om verschillende speelrondes na elkaar te verliezen wordt het vooral in het begin aangeraden om tijdens het toepassen van het zerospel gebruik te maken van een wat beperktere inzet.

Opeenvolgende uitbetalingen zerospel mogelijk?

Het feit dat je in theorie als speler slechts kans maakt op één winstbeurt per vijf speelrondes klinkt uiteraard niet zo interessant, maar in de praktijk valt dit best mee. De kans bestaat namelijk ook dat je twee speelrondes na elkaar winst maakt wanneer de kogel op één van de verschillende getallen valt. Op deze manier kan je twee keer rekenen op een uitbetaling van 17 keer of misschien zelfs 35 keer je inzet. Zelfs door een kleine inzet te plaatsen kan je op deze manier in geen tijd een zeer aanzienlijk geldbedrag bij elkaar spelen. De hoge uitbetalingen zerospel bieden bovendien niet alleen interessante voordelen aan beginnende, maar ook aan meer ervaren spelers die op zoek zijn naar een beetje extra zekerheid.

Hoeveel inzetten op het zerospel?

De uitbetalingen zerospel liggen zoals je reeds hebt kunnen lezen bijzonder hoog, maar hoeveel moet je als speler nu precies gaan inzetten. Dat hangt volledig van jezelf af! Je kan er voor kiezen om een kleine inzet te plaatsen, maar het is eveneens mogelijk om gebruik te maken van een bedrag van ettelijke honderden euro’s per inzetmogelijkheid. Het risico dat je loopt door te spelen volgens het zerospel is dus volledig afgestemd op je eigenlijke voorkeur en financiële mogelijkheden. Wil je graag in korte tijd een grote winst boeken, dan kan je er voor kiezen om een grote inzet te hanteren. Ben je eerder op zoek naar een mogelijkheid om op middellange tot lange termijn een degelijke winst te realiseren? In dat geval zal je er voor moeten kiezen om je inzet hieraan aan te passen. Voor welke inzet je uiteindelijk ook zal spelen door middel van het zerospel, in elk geval kan je overduidelijk rekenen op uitstekende uitbetalingen die misschien wel de basis kunnen betekenen van jouw persoonlijk fortuin.