Hoe Zet je Zerospel

Wanneer je er als speler reeds regelmatig voor hebt gekozen om je geluk te beproeven tijdens het spelen van roulette zal je onder meer hebben gemerkt dat er zoiets bestaat als een burenspel. Het burenspel staat je toe om niet alleen in te zetten op dat ene getal dat je in je gedachten hebt, maar bovendien kan je ook de omringende getallen uit de cilinder inschakelen om je een bepaalde winst te bezorgen. Het kracht van het burenspel gaat schuil in het feit dat je als speler zelf over de mogelijkheid beschikt om zowel het basis getal als diens buren uit te kiezen, maar het kan ook anders. Het zerospel is eigenlijk niets meer dan een variant op het klassieke burenspel die over een verrassend interessant potentieel blijkt te beschikken.

Hoe inzetten met het zerospel?

Hoe zet je zerospel? Het is een vraag die vooral beginnende spelers zich wel al eens hebben gesteld. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk niet zo moeilijk. Het is in eerste instantie belangrijk om te weten dat je tijdens het zerospel uitsluitend rekening dient te houden met zogenaamde inside bets. Dit is meteen een groot verschil in vergelijking met menig ander blackjack systeem. Deze richten zich over het algemeen namelijk allemaal op outside bets omdat er hier het minste risico aan verbonden is. Het zerospel pakt het dus echter compleet anders aan. Wanneer je er voor kiest om tijdens het spelen dit systeem toe te passen zal je een inzet moeten plaatsen op de getallen 0, 3, 12, 15, 26, 32 en 35. Dit is behoorlijk wat waardoor je er als speler eigenlijk rekening mee dient te houden dat je per ronde aanzienlijke verliezen kan lijden… Of toch niet?

Ondanks het feit dat er op alle bovenstaande getallen wordt gespeeld blijft de inzet die je als speler dient te plaatsen vrij beperkt. Hoe kan dit? Zeer eenvoudig, namelijk door je inzet te splitsen over twee getalgroepen. Met andere woorden, we zetten een inzet op 0-3, 12-15, 32-35 en op 26 apart. Op welke van deze getallen de kogel uiteindelijk ook terecht mag komen, je zal als speler altijd kunnen rekenen op een interessante winst.

image_5

Uitbetalingen bij het zerospel

Op de vraag; hoe zet je zerospel hebben we ondertussen een antwoord gegeven, maar welke uitbetaling kan je als speler bij winst precies verwachten. Dit is een beetje afhankelijk van de inzetten die je hebt geplaatst. Valt de kogel op 26, dan zal je 35 keer je inzet uitbetaald krijgen. Valt de kogel op één van de andere getallen uit de reeks, dan ontvang je een uitbetaling van 17 keer de inzet. In theorie is het zo dat de kogel één keer binnen de vijf speelrondes op een getal uit deze reeks valt. Wanneer dit klopt en je dit een bepaald aantal keer kan aanhouden per avond spreekt het voor zich dat je als speler steeds een meer dan behoorlijke winst in de wacht kunt slepen.

Inzetten met zerospel of niet?

Verschillende inzetmogelijkheden bij roulette die door de jaren heen zijn verschenen waren vrij complex en boden eigenlijk geen gunstig winstpotentieel. Dat is met het zerospel wel even anders. Ondanks het feit dat de kans groot is dat je er nog nooit eerder van hebt gehoord is ze in de wereld van de gokkers bijzonder goed ingeburgerd. Inzetten met het zerospel zorgt er dan ook voor dat je als speler niet alleen op korte, maar ook op middellange tot lange termijn over de mogelijkheid beschikt om een mooie winst te realiseren. Met een beetje geluk valt de kogel bovendien een aantal rondes op het getal 26 waardoor je met een degelijke inzet direct een klein fortuin bij elkaar kan spelen!

Zerospel uitproberen met gratis roulette

Ben je er na het lezen van bovenstaande toch nog niet helemaal van overtuigd dat het zerospel bij roulette wel echt iets voor jou is? In dat geval dien je alleen nog maar jezelf te overtuigen. Dit kan gebeuren door het zerospel gratis uit te proberen tijdens een gratis spelletje roulette. Deze gratis versie is terug te vinden bij nagenoeg elk online casino waardoor je zonder ook maar enige verplichting dit interessante systeem kan leren kennen. Zowel beginnende als meer ervaren spelers kunnen op deze manier beslist een extra winst maken tijdens het spelen van roulette!